Skip Navigation Links
Dit komt er kijken bij een verbouwing van de keuken

Dit komt er kijken bij een verbouwing van de keuken

Neemt u uw keuken onder handen, bijvoorbeeld omdat deze verouderd is en u een keuken met een moderne uitstraling wilt? SSK Keukenstudio, de onbetwiste keukenspecialist van Zeeland, vertelt u graag wat er bij een keukenverbouwing komt kijken.

U heeft de knoop doorgehakt: er moet een nieuwe keuken in uw woning komen. De huidige keuken voldoet niet meer aan uw wensen en is qua uitstraling verouderd en ouderwets. U wilt een gloednieuwe keuken die is voorzien van de nieuwste technologieën en de allermooiste en meest duurzame materialen. Maar hoe vindt u deze keuken? SSK Keukenstudio vertelt u graag welke stappen u moet nemen om tot een droomkeuken te komen.

Vooraf inspiratie opdoen

Heeft u voor ogen wat voor een keuken u wilt hebben? Bezoek verschillende woonwebsites en neem een kijkje op socialmediakanalen als Pinterest en Instagram. Doe volop inspiratie op en bedenk welke keukenstijl u mooi vindt en welke elementen u in uw ideale keuken wilt verwerken. Bepaal welk budget u beschikbaar heeft en breng vervolgens een bezoek aan de keukenspeciaalzaak van uw keuze.

 

Showroomkeukens en adviesgesprek

In de keukenspeciaalzaak vindt u een verscheidenheid aan showroomkeukens: deze keukens zijn uitgestald om u een beeld te geven van de vele mogelijkheden. Loop alleen óf met een keukenverkoper langs de showroomopstellingen en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Vervolgens gaat u met de keukenverkoper om tafel en bespreekt u uw wensen. Veelal maakt de keukenverkoper een ontwerp op maat – bijvoorbeeld op de computer. In een speciaal ontwerpprogramma kan uw nieuwe keuken worden ingemeten en krijgt u een fotorealistisch beeld van de keuken.

Bouw en montage van de keuken

Bent u blij met het keukenontwerp en gaat u akkoord met de offerte, dan gaat de keukenspeciaalzaak over het bestellen van de keuken en de materialen voor de montage. U kunt er uiteraard voor kiezen om de keuken enkel te laten leveren en zelf de montage op u te nemen. In de meeste gevallen is het echter aan te raden om de bouw en montage over te laten aan de professionals: zo bent u er zeker van dat uw keuken op deskundige wijze wordt geïnstalleerd en uw keuken van de allerbeste kwaliteit is.

 

Keuken kopen bij SSK Keukenstudio

Uw nieuwe keuken stelt u samen met SSK Keukenstudio: een keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van de meest kwalitatieve keukens: van landelijke keukens tot moderne keukens en designkeukens. Breng een bezoek aan onze showroom óf maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij ontvangen u graag met een kop koffie, een leuk gesprek en een goed advies!

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024
De keukentrends van 2024
De keukentrends van 2024
  • woensdag 10 jan 2024