Skip Navigation Links
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?

De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?

Is uw keuken toe aan vervanging en bent u ook toe aan iets heel anders? Dan is een two-tone keuken wellicht iets voor u. Wat dit inhoudt en hoe u het toepast vertellen we u in deze blog. 

Two tone kleuren

Een two tone keuken, wat is dat nu precies? Elke kleur is mogelijk! Doordat een keuken uit meerdere elementen bestaat die samen een geheel vormen, zijn veel combinaties mogelijk. Voor de waaghalzen onder ons is het mogelijk om twee compleet verschillende kleuren te combineren in een two tone keuken. Kiest u liever voor een rustig geheel? Ga dan voor ton sur ton kleuren. Oftewel: meerdere tinten van één kleur. Zo trekt de keuken direct de aandacht, maar blijft het geheel wel stijlvol en chique.
 
Two tone toepassen in de keuken 

Wanneer de kleuren zijn bepaald is het tijd voor de indeling van de two tone keuken. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. De bovenkastjes en onderkastjes kunnen verschillen van kleur of juist het eiland en de rest van de keuken kunnen van elkaar verschillen in kleur. Hoe u dit toepast is afhankelijk van smaak én van de mogelijkheden in de ruimte. Vraag uw keukenadviseur om hierin mee te denken als u er zelf niet uitkomt. Zij hebben vaker met dit  bijltje gehakt. 

Een two tone keuken met verschillende materialen 

Naast dat u een two tone keuken kunt realiseren door het gebruik van twee verschillende kleuren, is het ook mogelijk om dit te doen met verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kookeiland met witte kastjes en een grote kastenwand bestaande uit houten kasten. Of kies voor een combinatie van matzwart en hout voor een stoere look. Alles is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden bij uw keukenadviseur. 

Een two tone keuken van SSK Keukenstudio 

Ziet u een two tone keuken wel zitten? Bij SSK Keukenstudio zijn de mogelijkheden eindeloos. Met ons uitgebreide assortiment aan kleuren, materialen en opstellingen stelt u eenvoudig uw two tone keuken bij ons samen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze keukenspeciaalzaak in Kapelle. 

 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024