Skip Navigation Links
De mogelijkheden van stopcontacten in de keuken

De mogelijkheden van stopcontacten in de keuken

Zoekt u een goede plek voor uw stopcontacten? Of wilt u weten hoe u onzichtbaar gebruik kunt maken van stroom in de keuken? SSK Keukenstudio vertelt u graag over de mogelijkheden voor stopcontacten in de keuken! Lees ons blogbericht. 

In de keuken is volop levendigheid: we koken er heerlijke gerechten, bakken er taarten en maken er lekkere drankjes klaar. Daar is niet alleen liefde en goede ingrediënten voor nodig, maar ook goede keukenapparatuur. Om een mixer, waterkoker of keukenmachine te gebruiken, moeten ze wel aan de stroom. Maar waar laat u al die stopcontacten en hoe vallen ze niet al te veel op? SSK Keukenstudio vertelt het u.

Stopcontacten in de muur

De keuken is vaak standaard uitgerust met stopcontacten in de muur. Het is een handige plek, omdat het altijd dicht bij uw apparatuur is. Alleen als u al een keuken heeft, is het lastig om daar nieuwe stopcontacten in te integreren. Daarvoor moet namelijk de muur opengebroken worden. Gaat u verbouwen of bouwt u een nieuw huis? Dan is het verstandig om goed na te denken over de plaatsing én de verdeling van stopcontacten in de muur. 

Inbouwstopcontacten 

Wilt u liever geen stopcontact in de muur, dan kunt u kiezen voor speciale inbouwstopcontacten. Denk aan een hoekstopcontact, tafelpootstopcontact of satellietstopcontact. Deze stopcontacten komen in verschillende soorten en maten en zijn vooral populair omdat ze perfect in de keuken passen. 

Stopcontact in schuifsysteem

Wilt u uw keuken graag zo strak mogelijk houden? Dan is een schuifsysteem voor uw stopcontacten ideaal. Een klepje dekt de ongebruikte stopcontacten af, zodat u er niets van ziet. Als u de stopcontacten wilt gebruiken, kunt u erop klikken of opzij duwen en dan komen ze tevoorschijn. 

Hoekstopcontact

Wilt u uw stopcontacten het liefst in de muur, maar wilt u niet de hele muur openbreken? Kies voor hoekstopcontacten. Deze kunnen heel gemakkelijk horizontaal of verticaal tegen een hoek van de muur geplaatst worden. Nog een voordeel: uw apparatuur is altijd in de buurt van stroom. 

Tafelpootstopcontact

Een andere mogelijkheid is een tafelpootstopcontact. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit stopcontact verwerkt in de poten van uw eetkamertafel of keukenbar. Met een tafelpootstopcontact blijft de stroomvoorziening binnen bereik, maar is het op een onopvallende manier weggewerkt.

Satellietstopcontact

De satellietstopcontact is een stopcontact op hoogte, want hij steekt boven het keukenblad of de tafel uit. Dit stopcontact is niet alleen goed bereikbaar, maar ook gemakkelijk in gebruik doordat het om z’n as draait. Het maakt dus niet uit waar u zit: u heeft altijd toegang tot de stroom. 

Kom langs bij SSK Keukenstudio

Dit is zomaar een greep uit de oplossingen voor stopcontacten in de keuken. Aarzel niet en breng een bezoek aan onze showroom in de Zeeuwse plaats Kapelle. Onze keukenadviseurs komen graag met u in gesprek en kijken samen met u welke stopcontacten het beste bij uw wensen én uw keuken passen. 

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
  • vrijdag 10 jun 2022
De mogelijkheden van de bijkeuken
De mogelijkheden van de bijkeuken
  • maandag 23 mei 2022
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
  • vrijdag 22 apr 2022
Zo maak u de keuken lenteklaar
Zo maak u de keuken lenteklaar
  • zondag 13 mrt 2022