Skip Navigation Links
Dé keukentrends voor 2021

De keukentrends voor 2021

Het nieuwe jaar is begonnen en dat vraagt om een overzicht van de keukentrends voor 2021! Lees dit blogbericht en laat u inspireren door de vijf belangrijkste keukentrends van 2021!

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens voor uzelf, maar wellicht ook nieuwe plannen voor uw woning. Of u graag de trends volgt of niet: het is altijd leuk om inspiratie op te doen. SSK Keukenstudio helpt u hier graag bij en heeft daarom vijf keukentrends voor het nieuwe jaar op een rijtje gezet. Bekijk de trends en doe inspiratie op! 

Trend 1: Zwarte keukens

De kleur zwart is al een tijd populair bij keukens en dat vinden wij niet gek, want het is stijlvol, het staat goed in ieder huis en het past bij nagenoeg iedere interieurstijl. In 2021 verwachten wij nog meer zwarte keukens terug te zien in woningen. 

Trend 2: Natuurlijke materialen

We houden steeds vaker rekening met het milieu. We scheiden ons afval, we recyclen en we kiezen voor natuurlijke en duurzame materialen. Ook in de keuken zien we deze verschuiving in gedrag terug: in 2021 verwachten we veel keukens van onder andere natuurlijke materialen als marmer, hout en steen. 

Trend 3: De hoogte in

Heeft u last van ruimtetekort in uw keuken? Maak kennis met deze nieuwe trend, want dit biedt u de oplossing! In de keuken gaan we namelijk efficiënt gebruikmaken van ruimte door de hoogte in te gaan. Met hoge keukenkasten of planken kunt u heel gemakkelijk gebruikmaken van de hoogte en extra opbergruimte creëren. 

Trend 4: Slimme keuken

We hebben het allemaal erg druk en daarom is het natuurlijk heerlijk als we zo comfortabel mogelijk kunnen leven. Een slimme keuken is een mooie combinatie van innovatie en duurzaamheid en zorgt ervoor dat er niks meer aan het toeval wordt overgelaten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw slimme apparatuur koppelen aan uw telefoon en alles op afstand bedienen. 

Trend 5: Het hart van het huis

Het gezegde ‘liefde gaat door de maag’ zegt genoeg: de keuken is het hart van het huis. Deze trend houdt in dat de wand tussen de keuken en de woonkamer wordt weggehaald en er één gezellige ruimte wordt gecreëerd waar koken, wonen én genieten samenkomen. 

 

Kom langs bij SSK Keukenstudio

Is uw interesse gewekt en wilt u het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe keuken? Breng een bezoek aan SSK Keukenstudio om de trends van 2021 te bewonderen. Onze adviseurs informeren en inspireren u graag. Samen met u gaan ze op zoek naar uw ultieme keuken. Een droomkeuken! 

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024
De keukentrends van 2024
De keukentrends van 2024
  • woensdag 10 jan 2024