Skip Navigation Links
Dáárom kiest u voor een showroomkeuken

Dáárom kiest u voor een showroomkeuken

Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen, maar wilt u hier niet teveel geld aan kwijt zijn? Overweeg dan een showroomkeuken! Deze keukens zijn vele malen goedkoper dan nieuwe keukens en ze zijn ook nog eens binnen afzienbare tijd leverbaar.

Veel keukenspeciaalzaken verkopen showroommodellen. Deze keukens verdwijnen uit de collectie óf ze moeten plaatsmaken voor nieuwe keukens in de showroom. Showroomkeukens zijn veelal in nieuwstaat, maar in sommige gevallen zijn de keukens voorzien van kleine beschadigingen of lichte gebruikssporen. De grote voordelen van een showroomkeuken? SSK Keukenstudio heeft enkele voordelen op een rij gezet!

Voordeel 1: U weet wat u koopt

Met een showroomkeuken weet u exact wat u koopt! De keuken staat opgesteld in de keukenspeciaalzaak en exact deze keuken wordt uiteindelijk in uw woning geplaatst. Let wel: de keuken moet qua afmetingen exact in uw keuken passen. Houd daar rekening mee.

Voordeel 2: Keuken is vele malen goedkoper

De prijs van een showroomkeuken is vele malen lager dan die van een compleet nieuwe keuken: dit kan wel de helft schelen! Soms worden er wel heel scherpe aanbiedingen gehanteerd, waarbij keukens wel tot 80 procent goedkoper zijn.

Voordeel 3: Showroomkeuken is snel verkrijgbaar

Bent u binnen afzienbare tijd op zoek naar een nieuwe keuken? Showroomkeukens zijn in veel gevallen extra snel beschikbaar. Dus geen levertijden van 8 tot 14 weken, maar een vlotte levering.

Voordeel 4: Goede garantievoorwaarden

Een veelgehoorde misvatting is dat showroomkeukens geen garantie hebben. Dit is niet het geval. Wanneer u een showroomkeuken koopt, dan verkrijgt de keuken nieuwe garantievoorwaarden. Dit geldt zowel voor de keukenkasten en -meubels, als voor de apparatuur.

Showroomkeukens bij SSK Keukenstudio

Bent u op zoek naar een prachtige showroomkeuken die is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs? Breng een bezoek aan SSK Keukenstudio in Kapelle: geregeld hebben wij de meest mooie showroomkeukens in de verkoop. Kom langs in onze showroom en vraag onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden!
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024