Skip Navigation Links
AEG Pro Combi Plus

AEG Pro Combi Plus

AEG zet het succesverhaal van stoomovens verder door

PROCOMBI PLUS: voor de ultieme smaakervaring.

Wie de hele dag van afspraak naar afspraak rent, heeft meestal geen zin om 's avonds lang achter het fornuis te staan. Voor minder kookbeluste fijnproevers is er nu een slim en overheerlijk alternatief: de AEG ProCombi Plus, de eerste multifunctionele stoomoven die automatisch stoomt, bakt, stooft en braadt en zelfs over een Sous Vide-vacuumfunctie beschikt.

Gestoomde groenten, krokant gebakken aardappelen, een sappig kippetje gemarineerd in olijfolie of een lekkere quiche: de AEG ProCombi Plus staat garant voor heerlijke en gezonde vlees-, vis- en groentebereidingen. Dankzij de eenvoudige bediening volstaat het om in te stellen welk gerecht u in de combi-stoomoven hebt gezet en op de startknop te drukken. De VarioGuide-bedieningsfunctie kiest automatisch de juiste ovenfunctie, temperatuur en bereidingstijd. Het ThermiC°Air-convectie-systeem zorgt ervoor dat de hete lucht gelijkmatig in de ovenruimte circuleert. De combinatie van stoom en hete lucht staat bij vlees, brood en gratins garant voor een sappige of zachte binnenkant en een mooi krokant korstje vanbuiten. Een ingebouwde vochtsensor regelt continu de ideale luchtvochtigheid in de ovenruimte.

Dikke bonus: met de `AEG Let's Taste'-receptenapp voor smartphones en tablets kunt u voortaan uw stoomoven heel eenvoudig vanop afstand bedienen. Zo kunt u temperatuur, kooktijd en kookfunctie instellen met een simpele `swipe'-beweging. Via een camera in de stoomoven kunt u ook buiten de keuken constant een oogje houden op het kook-proces en het gerecht van nabij bekijken op het scherm van uw smartphone of tablet. De app wordt samen met de nieuwe productlijn gelanceerd en biedt tevens talrijke receptideeën uit de AEG-keuken. Smakelijk!

De ProCombi-stoomoven

Wij bieden u de ultieme combinatie woor topchefs op rekenen: TECHNOLOGIE stoom en hetelucht. Tezamen bieden zij ontelbare, culinaire mogelijkheden en .navolgbore resultaten. Gerechten zijn heerlijk knapperig van buiten en mals van binnen - elke keer weer. `APP'-SOLUUT HANDIG. Online ovenbediening met de nieuwe AEG-app voor smartphones en tablets.
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
  • vrijdag 10 jun 2022
De mogelijkheden van de bijkeuken
De mogelijkheden van de bijkeuken
  • maandag 23 mei 2022
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
  • vrijdag 22 apr 2022
Zo maak u de keuken lenteklaar
Zo maak u de keuken lenteklaar
  • zondag 13 mrt 2022