Skip Navigation Links
“Zo, waar komt die keuken vandaan?”“Zo, waar komt die keuken vandaan?”“Zo, waar komt die keuken vandaan?”“Zo, waar komt die keuken vandaan?”

“Zo, waar komt die keuken vandaan?”

In een nieuwbouwhuis hoort natuurlijk een nieuwe keuken. Het bracht Natascha Blok en haar gezin opnieuw bij SSK Keukenstudio in Kapelle. Nadat ze een boel inspiratie had opgedaan, ontwierp Natascha samen met de keukenadviseur van SSK een prachtige keuken met kookeiland en strakke kastenwand. 

Wanneer je een nieuw huis laat bouwen, kun je ervoor kiezen de keuken door de aanbevolen partij te laten maken. Of je kunt teruggaan naar de keukenzaak waar je de keuken van je oude huis naar volle tevredenheid hebt besteld en hebt laten plaatsen. Natascha Blok en haar familie koos voor de laatste optie en kwam zo weer terecht bij SSK Keukenstudio. Natascha: “Het is toen ook goed gegaan, dus we kunnen er gerust op zijn dat dat nu weer het geval is.”

Inspiratie van Pinterest

Waar men vroeger een keukenzaak bezocht om inspiratie op te doen, kun je tegenwoordig met je telefoon, tablet of laptop al een hoop vanuit je luie stoel doen. “Op Pinterest hadden we al een mooie keuken gezien, precies zoals we hem zouden willen”, vertelt Natascha. “Die hebben we bij SSK Keukenstudio laten zien en eigenlijk konden we daar meteen op voortborduren. Ze staan open voor alles, ook als je ze een foto van internet laat zien. Daarin word je goed geholpen!”

Van keukenkast naar keukenla

Maar met alleen een foto ben je er nog niet. “Er werd goed meegedacht over de kleuren die we in onze keuken wilden, dus die hadden we zo uitgezocht.” Het werd beitskleur smoke met een statig beige keukenblad. “We wilden graag een plek waar we gezellig met z’n allen omheen konden zitten, vandaar de keus voor een kookeiland. En we hebben lades in plaats van kastjes. Dat vinden wij niet alleen mooier, maar ook handiger: je hoeft namelijk niet een kast in te duiken.”

Voorzichtig koken

Bij een nieuwe keuken hoort natuurlijk ook nieuwe, moderne apparatuur. Natascha: “Omdat er in de toekomst niet meer op gas gekookt mag worden, hebben we gekozen voor een elektrische kookplaat. Dat is wel even wennen. In het begin was ik bang dat ik de plaat beschadigde wanneer ik de pannen erop zette. Bovendien is het koken ook heel anders dan op een gasfornuis. Inmiddels ben ik er helemaal aan gewend. Op deze kookplaat zit een boost-functie, waardoor het eten snel kookt en alles zo klaar is.” Met een mooie oven, geïntegreerd koffiezetapparaat, kokendwaterkraan en een afzuigkap in het plafond is de keuken helemaal af.

Trotse aanrader

“De service van SSK Keukenstudio is heel goed, daar hebben we eigenlijk niets op aan te merken. Ze antwoorden snel en denken goed mee, hebben eigen monteurs, je kunt altijd bellen en ze reageren snel. Het is gewoon een eerlijk bedrijf. Het was daarbij ook een stukje veiligheid: onze vorige keuken kwam ook uit Kapelle en dat is goed gegaan. Die staat zelfs nog steeds. En bij onze nieuwe keuken zegt iedereen waar die mooie keuken toch vandaan komt. Ik raad SSK Keukenstudio daarom zeker aan, van mij krijgen ze een negen.” Na een kort moment: “Nee, een negen plus!”

Persoonlijk adviesgesprek bij SSK Keukenstudio

Bent u ook van plan een keuken te kopen en wilt u daar goed advies bij krijgen? De keukenadviseurs van SSK Keukenstudio staan voor u klaar in de showroom in Kapelle. Kom langs en ontdek de mogelijkheden. In een persoonlijk adviesgesprek denken we graag met u mee over uw nieuwe droomkeuken!

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Schoonmaaktips voor de keuken
Schoonmaaktips voor de keuken
  • woensdag 10 jul 2024
Renovatietips door SSK’
Renovatietips door SSK’
  • maandag 10 jun 2024
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024