Skip Navigation Links
Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”

“Heel eerlijk en goed advies van SSK Keukenstudio”

Het nieuwe huis van Sandra Verberg en haar familie had één minpuntje: de keuken. Het bracht ze weer terug bij SSK Keukenstudio. Wederom een goede keuze, zo bleek. Zo werd de keuken in het nieuwe huis in een strakke, moderne eilandkeuken veranderd. Sandra vertelt hier meer over de keuze voor SSK en de nieuwe keuken.

Een keuken is tegenwoordig het middelpunt van het huis, dus wanneer de keuken van een nieuw huis niet naar wens is, is een nieuwe keuken de enige optie. Zo ook voor Sandra Verberg en haar gezin. “Aangezien we in ons oude huis een keuken van SSK Keukenstudio hadden en daar zeer tevreden over waren, zijn we weer naar de showroom in Kapelle gegaan.”

Eerlijk in uitleg

Meer werkruimte, een barretje en een moderne uitstraling zijn daarbij een paar van de wensen. “We zijn bij onze keuze erg goed geholpen. We wilden bijvoorbeeld in eerste instantie een ander materiaal front, maar onze adviseur Ine adviseerde anders omdat je er snel vingers op zou zien. Het voelde overigens meteen vertrouwd. Ze denkt erg goed mee en is altijd heel eerlijk in haar uitleg, wat zeer fijn is.”

Nadenken over indeling

“Ine heeft onder meer over de indeling meegedacht”, vertelt Sandra. “Wat de handigste plek voor de vaatwasser is bijvoorbeeld, hoe wij in de keuken willen werken zodat je elkaar niet in de weg loopt, maar ook het verschil in werkbladen. Een zeer goede service!” Hierdoor is de keuze voor de familie Verberg gevallen op een matzwarte, U-vormige eilandkeuken met een grijs blad, voorzien van Siemens-apparatuur. “We wilden geen hangende afzuigkap, dus die is in het blad verwerkt dankzij de kookplaat en afzuiging van Siemens. Ook hebben we een barretje waar we aan kunnen zitten en creëert het kookeiland en het extra aanrechtblad op de lange kant veel werkruimte.”

Nieuwe apparaten, nieuwe uitdagingen

Niet alleen is de service in de showroom goed bevallen, ook naderhand helpt SSK Keukenstudio haar klanten uit de brand. “Bij onze oude keuken ging er af en toe een lampje kapot. Na vervanging ging het weer kapot. Toen heeft SSK het hele apparaat vervangen.” Het is één van de redenen waarom Sandra de keukenzaak weer heeft benaderd en de afgelopen jaren ook heeft aangeraden. Toch heeft ze ook nog een verbeterpuntje: “We hebben allemaal nieuwe apparaten in de keuken laten plaatsen waaronder een stoomoven, maar we hebben eigenlijk geen idee hoe die werkt. Een uitleg voor klanten over dit soort nieuwe apparaten in de showroom in Kapelle zou daarom erg fijn zijn!”

Naar volle tevredenheid

De nieuwe matzwarte keuken van de familie Verberg wordt inmiddels met veel plezier volop gebruikt. Sandra: “De kleur en het materiaal is zelfs een aanrader voor mensen die twijfelen over de zichtbaarheid van vingers en vlekken in een zwarte keuken of met matte kleuren. Er zit namelijk een soort laagje overheen waardoor er niets te zien is. Vergeleken met de hoogglans keuken die ik vroeger had is dat een verademing!”

Bent u ook op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u advies voor het kopen van een keuken? Kom dan eens langs in de showroom van SSK Keukenstudio om uw wensen te bespreken en net zo’n mooie keuken als Sandra Verberg te krijgen!

 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
  • vrijdag 10 jun 2022
De mogelijkheden van de bijkeuken
De mogelijkheden van de bijkeuken
  • maandag 23 mei 2022
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
  • vrijdag 22 apr 2022
Zo maak u de keuken lenteklaar
Zo maak u de keuken lenteklaar
  • zondag 13 mrt 2022