Skip Navigation Links
  • Home
  • Nieuws / blog
  • “De medewerkers van SSK Keukens hebben altijd een lach op hun gezicht!”
De medewerkers van SSK Keukens hebben altijd een lach op hun gezicht!

“De medewerkers van SSK Keukens hebben altijd een lach op hun gezicht!”

Mieke Caljouw uit Middelburg heeft onlangs haar keuken laten renoveren door SSK Keukenstudio uit Kapelle. De nieuwe keuken heeft een hypermoderne uitstraling en is voorzien van alle gemakken. Zo is alle apparatuur van Siemens studioLine. Mieke vertelt meer over de keukenrenovatie.

Mieke Caljouw: “In 2008 kwam ik via via in contact met SSK Keukenstudio. Ik wilde een nieuwe keuken ontwerpen en had gelijk een goed gevoel bij de keukenadviseurs van SSK Keukenstudio. De medewerkers hebben altijd een lach op hun gezicht en zijn klantvriendelijk en persoonlijk betrokken. Samen met de adviseurs heb ik destijds een prachtige keuken met een gebroken witte kleur ontworpen. Jarenlang heb ik plezier gehad van de keuken, maar helaas is in de loop der jaren één van de kastdeurtjes kapot gegaan. Ik ben naar SSK Keukenstudio gegaan en vroeg of het kastdeurtje opnieuw besteld kon worden. Na tien jaar was het frontje niet meer leverbaar.”

Oplossing? Keukenrenovatie

Mieke had zelf al rekening gehouden met keukenrenovatie. Ze besprak de mogelijkheden met de keukenadviseur van SSK Keukenstudio met betrekking tot deze oplossing. Bij keukenrenovatie blijven bepaalde onderdelen van de keuken behouden – ook wel het skelet van de keuken genoemd. De keukenfronten, de apparatuur, het aanrechtblad en de achterwand kunnen aangepast worden. Zo verkrijg je een geheel ‘nieuwe’ keuken tegen relatief lage kosten. 

Compleet nieuwe keuken

Ze vervolgt: “De gegevens van de keuken waren nog bekend in hun administratie en daardoor snel inzichtelijk. De indeling van de keuken is gelijk gebleven, maar verder is de keuken in zijn geheel anders geworden. Van gebroken witte fronten ben ik naar spierwitte keukenfronten gegaan. De keukenfronten zijn gespoten in een matte afwerking. Het zwarte kunststof blad is vervangen door donkergrijs natuursteen. Het aanrechtblad is van gezoet natuursteen en heeft daardoor een levendige en natuurlijke uitstraling. Het natuursteen van het keukenblad komt ook terug in de keukenachterwand: deze is van hetzelfde materiaal. Daarnaast zitten er geen grepen aan de voorzijde van de kastjes. De handgrepen liggen bovenop de deurtjes, zodat deze niet te zien zijn, maar wel gemakkelijk te bedienen zijn. 

Apparatuur van Siemens studioLine

“Alle apparatuur in de keuken is vervangen door de apparaten van Siemens studioLine, zoals de combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De apparaten hebben een prachtige zwarte kleur en zijn te bedienen met een app op de tablet of telefoon. Handig! Zo kan je op afstand koffie zetten of de oven aanzetten. Ook beschikt de keuken over een handige 3-in-1 Quooker kokendwaterkraan. Een andere grote verandering is dat ik van een gasfornuis over ben gestapt op een inductiekookplaat. Het koken op inductie bevalt super! Met het oog op de toekomst is inductiekoken een slimme stap. Het koken gaat snel en gemakkelijk en helemaal prettig: binnen een minuut heb ik de kookplaat schoongemaakt.”

Rapportcijfer: dikke 10!

De keuken is in oktober 2018 geplaatst door de monteur van SSK Keukenstudio, John en John. Mieke vertelt: “John is een echte vakman en daar pluk je de vruchten van. De keuken past precies, op de millimeter nauwkeurig. Dat is natuurlijk niet alleen een verdienste van John, maar zeker ook van keukenadviseurs Dennis, Sylvie en Ine. Zodra de keuken was geplaatst, kon ik diezelfde avond al een maaltijd bereiden. Super! Als ik SSK Keukenstudio een rapportcijfer zou moeten geven, dan kom ik op een dikke 10 uit. De medewerkers van SSK Keukenstudio zijn klantvriendelijk, klantgericht en staan dicht bij de klanten. Ze stellen het klantbelang centraal, en dat merk je. Ik ben heel blij met de nieuwe keuken en hoop hier nog jaren in te kunnen koken!”

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024